Skip to main content

Under söndagen den 7/1 deltog våra rödsvarta herrar i den årliga Varaalliansen, och denna gång tog det tyvärr stopp redan i gruppspelet. Laget stod för en helt OK insats i en svår grupp, och mycket roligt var att ett helt gäng unga killar fick chansen att göra debut, och samtliga skötte sig också riktigt bra. Slutsegrare blev, på både herr- och damsidan, IK Gauthiod. Edsvära/Norra Vånga FF säger stort grattis och önskar lycka till med årets säsong.

Till helgen är det dags för cupspel igen, denna igång i form utav BIK-Cupen i Stenstorp. Då handlar det om Futsal och på fredag är det P35-gänget som ger sig av för att se hur man står sig i konkurrensen, och på lördagen beger sig herrlaget till samma hall för att försvara våra rödsvarta färger. Spelscheman för dessa tillfällen finns i kalendern.

När vi ändå är inne på ämnet så har Edsvära/Norra Vånga FF nöjet att informera om att Futsal-damerna bestämt sig för ytterligare ett framträdande denna vinter. Laget kommer att deltaga i BIF-Cupen i Borgstena, och så snart gruppindelning och spelschema kommer oss tillhanda kommer det att läggas ut i kalendern.

Se nu till att ta Er till Stenstorp och Borgstena framöver och heja fram våra olika lag.

Väl mött!

Leave a Reply