Skip to main content

Som Ni alla sett och läst så har ju Edsvära/Norra Vånga FF:s damer varit igång och spelat cuper under den senaste månaden, och efter årsskiftet är det dags för våra herrar att ge sig in i cupspel.

Första cupen blir den traditionsenliga Varaalliansen som denna gång spelas söndagen den 7:e januari. Våra herrar har lottats in i Grupp 1 tillsammans med Vara SK, IK Gauthiod, Främmestads IK, Levene/Skogslunds IF & Elmer/Fåglum FK. Cupens första match spelas klockan 10:00 och sedan rullar det på fram till sena eftermiddagen.

Fredagen den 12:e januari är det sedan dags för våra Pojkar-35 att bege sig till Stenstorp för deltagande i BIK-Cupen.
Pojkarna har lottats in i Grupp 2 tillsammans med Borgunda IK, Götene IF och Kinnarp/Slutarps IF. Cupen inleds 18:00 och fortlöper sedan under hela kvällen.

Lördagen den 13:e januari skall sedan herrlaget åka till Stenstorp för att deltaga i samma cup, nämligen BIK-cupen. Där har rödsvart lottats in i Grupp 2 tillsammans med Stenstorps IF, Valtorps IF Lag 1 och Kinnarp/Slutarps IF. Denna cup inleds 09:00 och pågår sedan resten av dagen för den som vill ha en heldag med lokal, härlig, Futsal.

Edsvära/Norra Vångas matchtider för ovanstående cuper finns att utläsa i kalendern.

Åk gärna och stötta våra herrar vid dessa tillfällen, det kommer förhoppningsvis att vara värt det!

Väl mött!

Leave a Reply