Skip to main content

Idag, fredagen den 15:e december, är sista dagen för den så kallade frimånaden där lokala klubbar rustar för den kommande säsongen. Vi i Edsvära/Norra Vånga FF har, precis som många andra klubbar, haft en del rörelse i truppen.

Tidigare har vi informerat om att det är klart med Martin Persson som ny tränare, och i samband med det anslöt även Filip Tranberg till rödsvart. Efter det har ytterligare två namn tillkommit och det är Jacob Andersén samt Oscar Karlsson. Jacob är ett välbekant ansikte som återvänder till oss efter en utflykt till JK10 IF medan Oscar Karlsson är en ny bekantskap som ansluter från Norra Härene BK.
Vi hälsar samtliga grabbar ovan varmt välkomna till Edsvära/Norra Vånga FF och hoppas att Ni skall trivas hos oss.

Om vi övergår till vad som skett gällande förluster så ser detta ut enligt följande:
Kristoffer Dahlberg – Vara SK
Cristian de la Fuente Gilbertsson – Kållandsö GoIF
Simon Haglind – Kållandsö GoIF
Rasmus Svensson-Hägg – Kållandsö GoIF

Utöver ovan är det också, vilket vi tidigare informerat om, klart att Bosse Dahlberg inte kommer att ingå i ledarstaben under kommande år. Vi i Edsvära/Norra Vånga FF tackar samtliga spelare och ledare ovan för deras insatser i vår förening och önskar lycka till med framtida utmaningar. Ni är alltid välkomna tillbaka!

Leave a Reply