Skip to main content

Igår söndag begav sig damerna till Åse & Vistehallen i Grästorp för att deltaga i finalspelet utav årets Futsal-DM, och för motståndet stod Vinninga AIF och Skoftebyns IF.

Tyvärr visade sig båda motståndarlagen vara sig övermäktiga våra rödsvarta damer just igår, och man fick vända hemåt med två förluster i bagaget, 3-0 mot Vinninga AIF och 6-1 (Alma M målskytt) mot Skoftebyns IF. Klara siffror kan tyckas, men faktum är att tjejerna var med bra i bägge matcherna, men det ville sig inte riktigt.

DM-mästare år 2023 blev Skövde KIK efter att man slagit tillbaka Toarpsalliansen i finalen, stort grattis!

Futsaldamerna skall definitivt ha en riktigt stor klapp på axeln för den härliga underhållningen dom ännu en gång bjudit oss rödsvarta supportrar på. Det är trots allt 7 år sedan sist tjejerna spelade tillsammans, och att då slänga på sig skorna, träna några gånger och sedan ta sig till finalspelet i DM, det är imponerande! Tack skall Ni ha tjejer!

Förutom den fantastiska underhållningen på planen så vågar vi på www.envff.se också sticka ut hakan och säga att tjejernas egen hejarklack varit klart starkast, riktigt roligt att se och höra barnen heja fram sina mammor och deras kompisar.

I skrivande stund är det oklart om det blir någon mer cup eller annat framträdande för Futsaldamerna, laget skall träffas i veckan och prata ihop sig, och så fort något beslut tas så kommer information här på hemsidan.

På återhörande!

Leave a Reply