Skip to main content

Under den gångna helgen var våra rödsvarta Futsaldamer återigen i spel. Denna gång styrde man kosan mot Källbyhallen i Källby för att deltaga i Sparbanken Lidköping Damcup.

Tjejerna hade lottats in i en tuff och svår grupp, och det i kombination med att man inte riktigt fick spelet att flyta och stämma på samma sätt som i DM gjorde att man fick vända hemåt efter gruppspelet. Tjejerna skall ändock ha en eloge för att man, trots att spelet som sagt inte stämde till fullo, krigade och kämpade på för fulla muggar.

Matcherna föll ut enligt följande:
Edsvära/Norra Vånga FF – Sils IF 0-2
Trollhättans BoIS – Edsvära/Norra Vånga FF 0-1 (Alma L)
Edsvära/Norra Vånga FF – Falköpings FC 0-3

Årets cup vanns av FC Trollhättan som på straffar slog Skövde KIK. Vi säger grattis till FC Trollhättan!

Nu är det bara till att slicka såren och börja ladda om för söndagens finalspel i DM. Spelplats är som vi tidigare informerat om Åse & Vistehallen i Grästorp, och våra rödsvarta damer spelar sin första match mot Vinninga AIF klockan 09:30.

Kom gärna och stötta tjejerna, väl mött!

Leave a Reply