Skip to main content

Söndagen den 2/6 hölls den sista Fotbollsskolan för barn födda 2018-2019. Totalt har det genomförts fem träningspass och allt som allt har ca 30st barn deltagit, vilket är jätteroligt! Alla barn har med bravur genomfört övningarna och tagit till sig ledarnas instruktioner. En annan otroligt rolig grej är det faktum att träningarna varit oerhört välbesökta då det varit ett stort antal föräldrar, syskon, far- och morföräldrar på plats för att heja fram våra härliga fotbollsspelare, helt suveränt.

Under söndagens avslutande träning utmanade barnen sina föräldrar i olika stafetter och tävlingar innan det det helt plötsligt upp dök en ren som bjöd på en svalkande glass i sommarvärmen, ett mycket uppskattat inslag.

Nu väntar en välförtjänt och förhoppningsvis härlig sommarvila innan träningarna tas upp igen under hösten. Mer information kommer när det närmar sig.

Stort tack till alla som varit med, vi önskar Er en skön sommar!

Leave a Reply