Skip to main content

Edsvära/Norra Vånga FF kan härmed presentera Martin Persson som ny huvudtränare för herrlaget. Martin är 47 år gammal och har under sin karriär varit verksam i Rackeby IK och Norra Härene BK, i division 5 och 6.
Dom senaste fyra åren har han varit huvudtränare för just Norra Härene BK, men kände sig nu redo för en ny utmaning, vilket vi tycker känns riktigt bra.

Martin påbörjar sitt uppdrag under inledningen utav december då herrarna drar igång med träningar inne i Sparbankshallen i Vara. Vi hälsar Martin varmt välkommen till Edsvära/Norra Vånga FF!

Övrig ledarstab är i skrivande stund inte helt klar, utan det jobbas på lösningar och vi återkommer med mer information så snart vi kan.

Det är också klart att Bosse Dahlberg inte kommer att vara med och träna herrarna under 2024, vi tackar Bosse för hans insatser och engagemang hos oss och önskar honom stort lycka till med framtida utmaningar.

Utöver ovan information så har vi även nöjet att presentera vinterns första nyförvärv, det är nämligen som så att Filip Tranberg har valt att spela i rödsvart under kommande säsong. Filip är 19 år och ansluter från Emtunga/Tråvad/Larv. Varmt välkommen Filip!

Det var allt för denna gång, som sagt fortsätter arbetet med både ledarstab och nyförvärv, mer information kommer vad det lider.

På återhörande!

//Fotbollssektionen för Edsvära/Norra Vånga FF

Leave a Reply