Skip to main content

I helgen var det så äntligen dags för våra rödsvarta damer att göra comeback på Futsal-planen, och vilken show det blev! Tjejerna packade under lördagens arla morgonstund in sig i bilarna och rullade sedan mot Lyckehallen i Kinna. Väl på plats gjorde man processen kort med motståndarna, 4 raka segrar och en odiskutabel gruppseger, mycket imponerande!

Lördagens resultat:
Edsvära/Norra Vånga FF – Södra Ving/Hössna/Timmele 3-2 (Ida Mörk, 3st)
Västra Together FC – Edsvära/Norra Vånga FF 2-3 (Evelina Svensson, Linn Berggren, Elin Lundqvist)
Svenljunga IK – Edsvära/Norra Vånga FF 2-4 (Alma Mörk, Linn Berggren 2st, Elin Lundqvist)
Edsvära/Norra Vånga FF – IK Gauthiod 2-1 (Viktoria ”Kicki” Svensson, Alma Mörk)

I ett försök att sammanfatta lördagens händelser så kan man definitivt säga att dessa tjejer vet hur man lirar boll, inget snack om annat. Klapp-klapp-anfallen avlöste varandra och det fanns så gott som alltid en tanke bakom dom beslut som togs. Tjejerna får nu ta hand om ömma kroppar och fortsätta träna på, för med anledning av helgens resultat är man nu vidare till DM-slutspelet i Grästorp den 10/12. I skrivande stund vet vi inte så mycket om varken tider eller motstånd, men så snart detta kommer oss tillhanda publiceras det här på envff.se.

Värt att nämna är också att den 3/12 kommer tjejerna att deltaga i Källby-cupen, och även här kommer mer information vad det lider.

En uppmaning till alla Er rödsvarta fans där ute i stugorna, se till att boka upp datumen ovan och åk och stötta tjejerna i deras jakt på nya segrar!

Väl mött!

Leave a Reply