Skip to main content

Först och främst, välkomna till nya www.envff.se! Vi hoppas att Ni skall trivas med den nya layouten och utseendet.

I samband med releasen utlovades en spännande nyhet, och precis som rubriken redan avslöjat så är det som så att ENV FF FUTSAL DAM GÖR COMEBACK! Fantastiskt roligt tycker vi i föreningen och stor eloge till tjejerna som själva pratat ihop sig och kommit fram till att spela lite Futsal under kommande vinter.

Som vi alla minns lades Damlaget på is inför fotbollssäsongen 2015 då spelarunderlaget var för tunt. Vintern 2016/2017 tog tjejerna ett gemensamt beslut att deltaga i en Futsal-serie, och den gick man obesegrade igenom och vann i stor stil! Efter det har man vilat några år, men nu är det alltså äntligen dags igen!

Första uppträdandet denna vinter blir DM-gruppspelet helgen 18-19 november, och vi väntar fortfarande på detaljer kring tid, ort och exakt dag, men så snart vi fått detta kommer det att kommuniceras här på hemsidan. Utöver DM så finns det lösa planer på att försöka deltaga i ytterligare några cuper under vintern, men som sagt, mer information kommer kring detta.

Damerna har smugit igång förberedelserna och man har redan genomfört en träning, och sett till antalet år som gått sedan dom senast spelade tillsammans så såg det oförskämt bra ut!

Så till Er alla där ute i stugorna, passa nu på att åka och heja fram våra Futsal-damer kommande vinter, det kommer bli alla tiders skoj!

Väl mött!

Leave a Reply